Sikker sex med kondomer i høj kvalitet

De fleste af os ved det allerede – kondomer er den mest effektive beskyttelse, når det handler om seksuelt overførte sygdomme. Men vidste du, at du – selv om du har en fast seksual partner – faktisk bør benytte kondom, når I for eksempel dyrker anal sex? Anus (endetarms åbningen) er nemlig ikke på samme måde som vagina udrustet med en bakterieflora eller en naturlig smøre mekanisme, som kan ruste de sarte slimhinder og den tynde hud imod angreb fra mikro organismer, som kan overføres ved hård seksuel kontakt.

Derfor risikerer du nemmere infektioner, hvis du ikke bruger kondom og glidecreme, når samlejet skal foregå analt. Og som kvinde er det meget vigtigt, at du sørger for, at din partner bruger kondom, hvis I blander anal og vaginal sex, således at bakterier ikke overføres imellem de to åbninger. På den måde kan du forebygge underlivs- og urinvejs infektioner.

Kondomer til alle formål – find dem online

Der er faktisk også ret stort forskel på de varierende typer af kondomer. Blandt andet findes der særligt kraftige kondomer, som er udviklet specielt til anvendelse ved anal sex. Dette skyldes, at friktionen ved anal sex typisk er hårdere end ved vaginal sex, og at kondomet derfor har en øget tendens til at briste.

Kondom brands som for eksempel Anos har specialiseret sig i udvikling af netop denne type kondomer. Og så kan du oven i købet holde længere, da et kraftigt kondom nedsætter følsomheden – win win! I den modsatte ende af spektret finder vi de ultra tynde kondomer fra Durex, som sagtens kan benyttes sikkert under vaginalt samleje. Disse kondomer er udstyret med reservoir, således at risikoen for, at kondomet brister ved udløsning, minimeres.

I den online shop på love-lingeri.dk kan du finde kondomer fra Durex, Anos, Pasante og Secura – alle brands, som borger for den høje kvalitet og standard.

Astrid Pedersen