Sex efter overgangsalderen bliver bedre med glidecreme

Er du kvinde, og har du overstået menopausen, vil du sikkert have oplevet, at samleje ikke er så problemfrit, som det var i tiden før overgangsalderen. Dette skyldes, at hormonelle forhold nedsætter skedens evne til at blive fugtig, og dette kan medføre smerter og ubehag i forbindelse med seksuelt samvær. Du bør dog ikke lade denne fysiske tilstand lægge en dæmper på dine erotiske udfoldelser – så længe lysten er der, er det vigtigt, at du opretholder et sundt og regelmæssigt sexliv.

Glidecreme – når sex skal være skønt igen

Du skal naturligvis heller ikke bide smerterne i dig. Der findes mange alternative metoder til at opretholde sit erotiske liv, end den traditionelle penetrering. Og selv hvis du ønsker at bibeholde den gode, gamle måde at gøre tingene på, kan du også få hjælp til at bekæmpe tørheden. Måske har du været en tur på apoteket og gået derfra med uforrettet sag. Den kendte eksplorationscreme er for så vidt heller ikke det mest pirrende eller sexede, der findes. Derfor er det heldigt, at du kan finde en lækker glidecreme online, som både er frækt og forførende pakket ind, og en del mere lækker at arbejde med.

Silicone- eller vandbaseret glidecreme?

Hvis du fortrinsvis ønsker at anvende din glidecreme ved vaginalt samleje uden kondom, kan siliconebaseret glidecreme anbefales. Cremen er let, fedter ikke, og er drøj i brug, da den ikke opsuges i huden. Vandbaseret glidecreme anbefales, når du samtidig anvender sexlegetøj eller kondom, da siliconebaseret glidecreme kan ødelægge disse. Den vandbaserede glidecreme kan virke klistret, og vil optages i huden. Ingen af de to typer glidecreme indeholder ftalater eller andre allergener eller hormonforstyrrende stoffer, kunstigt tilsatte konserveringsmidler eller duftstoffer.

Køb glidecreme online

Hos belugi.dk kan du se alle de forskellige typer glidecreme af begge varianter. Du kan bestille online, og få din glidecreme leveret hurtigt og diskret inden for få dage.

Astrid Pedersen