Dildo med klitorisstimulator

Sammen med Belugi har vi gennem de sidste uger dykket ned i emnet “dildoer”, og i denne uge er turen kommet til dildoer med klitorisstimulator. For hvad er det helt præcis, og hvordan bruges den?

En dildo med klitorisstimulator har, som navnet antyder, funktion som en tradtionel dildo, men med den ekstra feature, at den stimulerer klitoris under brug. Som regel har denne form for dildoer en traditionel penisfacon, men med et ekstra stykke, der nærmest stritter ud fra roden – og altså sidder helt perfekt for stimulering af klitoris.

En kvindes bedste ven

Klitoris er en minimal kropsdel, der har mange tusinde nervebaner, og det gør den til et af de mest følsomme steder på hele kvindekroppen. Af selvsamme grund er stimulering af klitoris vejen til nydelse for mange kvinder, og med den rette dildo kan du give dig selv maksimal nydelse.

Faktisk siges klitorisdildoen at være kvindens bedste ven; en tro følgesvend, der altid kan hjælpe dig med seksuel nydelse. Og det er ikke uden grund, at det er en af de mest populære dildoer på markedet. Er du blevet nysgerrig, så kan du finde et stort udvalg på https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer – og de byder naturligvis på både prisgaranti og 100 % diskretion.

Fås i forskellige versioner

Foretrækker du en enkelt stilren dildo eller en naturtro og realistisk én af slagsen? Det er langt hen ad vejen en smagssag, og du skal altid vælge det, du føler dig mest tryg ved.

Dildoer med klitorisstimulator fås i et væld af farver og former, ligesom de fås med og uden vibrator – og ikke mindst med forskellig styrke på vibrationerne. Der er altså mange ting, du skal tage stilling til, og der er ikke meget andet at gøre, end at prøve sig frem. Uanset hvilken model du vælger, vil du få nye oplevelser, og det er heldigvis ingen skade til. 

Som et sidste fif er det vigtigt at fortælle, at du altid skal huske at bruge en god glidecreme sammen med din dildo – det giver den bedste oplevelse.

Camilla Skøtt